Λαμβάνετε τα άρθρα κάνοντας Like!


Ψυχολογικός Φάρος
alkoolismos

e-Psychology Magazine

Άσε με εκεί που δεν θα μπορέσει να με πληγώσει ποτέ ξανά κανένας!

Και μετά ξέχασες πως ξεκινήσαμε. Τότε που τρέχαμε για να βρεθούμε για ένα λεπτό. Που οι ώρες γλιστρούσαν σαν νερό και το ξημέρωμα μας έβρισκε χωρίς να προλάβουμε να πούμε τίποτα.

Όταν ο χρόνος ήταν πάντα λίγος! Όταν τα φιλιά δεν μας χόρταιναν. Όταν τα τραγούδια δεν μας έφταναν. Όταν οι λέξεις ήταν γλυκές και γελούσαμε. Όταν ο έρωτας ήταν ανάγκη και όχι υποχρέωση. Όταν η λαχτάρα ήταν συναίσθημα και όχι απλή λέξη. Όταν τα μάτια έβγαζαν φλόγες πάθους και όχι θυμού. Όταν τα όνειρα ήταν αντάμα και όχι φυγής!

Μετά ήρθε το “θέλω το χώρο μου”. Μετά ήρθε το “βάζω τους όρους μου”. Μετά ήρθε το “θέλω να σκεφτώ”. Μετά ήρθε το “μη με πνίγεις”. Μετά ήρθε το “δεν πρόλαβα να ζήσω”. Και έγινε το “θέλω”, “πρέπει”. Και έγινε το “έρχομαι”, έχω δουλειά”. Και έγινε το “μπορούμε”, “θα δούμε”. Και στο τέλος το “μαζί”, έγινε “χωριστά”!

Και ο αέρας αγάπη μου έγινε λιγοστός. Άρχισα να δυσκολεύομαι. Ο κόμπος στο στομάχι, δεν μου επιτρέπει να τρώω εύκολα. Ένας βαθύς πόνος κυριαρχεί σε όλο μου το σώμα ολοκληρωτικά. Τα δάκρυα τρέχουν από τα μάτια μου καυτά, χωρίς να το θέλω! Κοιτώ συνεχώς το χώρο κάπου να σε δω. Περιμένω να έρθεις ξανά. Ψάχνω τη γνώριμη μυρωδιά σου να κερδίσω μερικές ανάσες, όμως είναι απούσα!

Και σβήνω αγάπη μου. Δεν μπορώ να δουλέψω. Δεν μπορώ να σκεφτώ. Δεν μπορώ να λειτουργήσω! Προσπαθώ άτσαλα να χαμογελάσω, για να μην με καταλάβουν. Όμως φαίνομαι σαν μια αστεία καρικατούρα. Με σαρώνουν οι μνήμες, σαν άνεμος που ξεριζώνει τα δέντρα. Διαλύομαι κάθε λεπτό που είσαι μακριά μου, όπως τα φύλλα του φθινοπώρου, που γίνονται κομμάτια όταν τα πατήσεις!

Πνίγομαι, το καταλαβαίνεις; Δεν θέλω να μιλάω σε κανέναν. Δεν θέλω να βλέπω κανέναν. Δεν θέλω να νιώθω. Δεν θέλω πια να υπάρχω. Θέλω να σταματήσει το μυαλό μου να σκέφτεται και να βυθιστώ στην άβυσσο της ανυπαρξίας. Εκεί που δεν θα με βρει κανείς. Εκεί που δεν θα μπορέσει να με πληγώσει ποτέ ξανά κανένας!


Γράφει ο Τριστάνοςhttp://www.loveletters.gr/%ce%ac%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%af-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bb/