Λαμβάνετε τα άρθρα κάνοντας Like!


Ψυχολογικός Φάρος
alkoolismos

e-Psychology Magazine

Το γράμμα που έγραψε μια μητέρα λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Μόλις ένα μήνα πριν φύγει από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο στις ωοθήκες, η Brenda Schmitz έγραψε ένα γράμμα και ανέθεσε στη φίλη της να το ταχυδρομήσει σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, μόνο αφού ο σύζυγός της είχε βρει την αγάπη και πάλι.


Δύο χρόνια αργότερα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Star 102, 5 έλαβε το γράμμα στο οποίο η Brenda περιγράφει τις ευχές της για τους τέσσερις γιους της, τον σύζυγό της, David, τις νοσοκόμες που την φρόντιζαν όσο ήταν άρρωστη και για τη νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του David.

Γράφει:

"Έχω μια ευχή για τον David, τα αγόρια μου και για τη νέα γυναίκα και την οικογένειά της (αν έχει κι εκείνη παιδιά.) Θέλω να ξέρουν ότι τους αγαπώ πάρα πολύ και να νιώθουν πάντα πάρα πολύ ασφαλείς. Με αυτή την κίνηση θέλω να ξέρουν ότι θα είμαι για πάντα κοντά τους.

Τους τελευταίους μήνες της ζωής μου είχα πει στον David τις επιθυμίες μου και ξέρω ότι με την στάση και το θάρρος που τον διακρίνει, θα τις ακολουθήσει! Είναι καταπληκτικός πατέρας και σύζυγος. Ξέρω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για εκείνον να παίρνει μόνος του τις αποφάσεις από εδώ και στο εξής για την οικογένειά μας αλλά τελικά είμαι σίγουρη πώς θα βρει μια γυναίκα που θα τον φροντίζει και θα τον βοηθήσει στο μεγάλωμα των αγοριών. Εκείνη πρέπει να είναι κυρία.

Πρώτα απ? όλα όμως μια σύντροφος για τον David! Το να είσαι μια μητριά για τα αγόρια μου είναι δύσκολο και πολύ σημαντικό για μένα. Προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα παραπέρα και να δώσεις αγάπη σε αυτά τα παιδιά, ειδικά στον μικρό Max. Κάντε την να χαμογελάει και δείξτε της ότι εκτιμάτε τις προσπάθειες της. Η επιμονή θα επικρατήσει.
Όποια κι αν είσαι, να ξέρεις ότι σε αγαπώ.

Όσο για το τι ζήτησε για τις νοσοκόμες της κλινικής; «Μια έξοδο με πολύ φαγητό, ποτό και διασκέδαση ως ένα μικρό ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνουν για τους ανθρώπους που δίνουν μάχη με τον καρκίνο κάθε μέρα.»

Τέλος για την οικογένειά της ζήτησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Star 102, 5 να τους χαρίσει ένα «μαγικό ταξίδι όπου θα φτιάξουν αναμνήσεις.»

Ο ραδιοφωνικός σταθμός έκανε πραγματικότητα όλες τις επιθυμίες της…
https://www.baby.gr/babyzine/epikaira/1321-to-gramma-pou-egrapse-mia-mitera-ligo-prin-fygei-apo-ti-zoi