Λαμβάνετε τα άρθρα κάνοντας Like!


Ψυχολογικός Φάρος
alkoolismos

e-Psychology Magazine

Λόγοι για να ερωτευτείς έναν χωρισμένο

Λόγοι για να ερωτευτείς έναν χωρισμένο

Πάρε το ρίσκο!
Με τα διαζύγια να έχουν πάρει φωτιά τα τελευταία χρόνια, είναι σχεδόν βέβαιο, πως τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου, θα πέσεις πάνω σε έναν άντρα που κουβαλάει στις πλάτες του ένα διαζύγιο. Εκείνη τη στιγμή, θα βρεθείς αντιμέτωπη με το δίλημμα: να παραβλέψεις το παρελθόν του ή να βάλεις τέλος, χωρίς να δώσεις καμία ευκαιρία;

Αν και αρχικά φαίνεται περίεργο, οι διαζευγμένοι άντρες έχουν να σου προσφέρουν πολλά:

1. Πιστεύει στις μακροχρόνιες δεσμεύσεις και αυτό γίνεται εμφανές από το γεγονός, ότι προχώρησε σε γάμο, ακόμα κι αν αυτός δεν πέτυχε.

2. Το σεX μαζί του είναι υπέροχο, καθώς λένε πως ένα παντρεμένο ζευγάρι έρχεται σε ερωτική επαφή ελάχιστες φορές το μήνα. Επομένως, σκέψου πόση ενέργεια κρύβει μέσα του τώρα.

3. Είναι ήδη... στρωμένος: Έχει ήδη δεχτεί περιορισμούς στην προσωπική του ζωή. Μια σύζυγος πρόλαβε κι έκανε τη σκληρή δουλειά για σένα, ώστε να τον βάλει σε τάξη.

4. Τα έχει βρει με τον εαυτό του. Ένας χωρισμένος άντρας πιθανότατα να έχει απευθυνθεί μέχρι και σε ψυχολόγο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις καλές και κακές στιγμές – αναμνήσεις του γάμου του και να βρει το ποιος είναι και τι ζητάει από τη ζωή.

5. Συνειδητοποιεί πια τα λάθη του και έχει μάθει από αυτά, ανεξάρτητα από το αν βίωσε μια ρομαντική περίοδο ή μια περίοδο κρίσης στο γάμο του.
Γιατί, λοιπόν, να μην τον εμπιστευτείς;https://www.allyou.gr/psychology/sxeseis/4893-psaxneis-ena-syntrofo-me-ta-ola-tou-kane-strofi-stous-xorismenous