Λαμβάνετε τα άρθρα κάνοντας Like!


Ψυχολογικός Φάρος
alkoolismos

e-Psychology Magazine

Άντρας ιππότης ή αλήτης; Τι θέλουν τελικά οι γυναίκες;

ΆΠάθος ή τρυφερότητα; Σιγουριά ή αστάθεια; Θέλω ή πρέπει; Τι πραγματικά θελουν; Ο έρωτας είναι αλήτης; Ο έρωτας θέλει πάθος. Πάθος και μαγκιά. Μαγκιά και κ@υλα.

Είναι όμως αρκετή η αλητεία για να πετύχει η συνταγή του έρωτα; Η αλήθεια είναι ότι τις γυναίκες τις εξιτάρει η αλητεία. Θέλουν να ζουν μεταξύ σταθερότητας κ αστάθειας. Θέλουν να ζουν την κάθε μέρα διαφορετικά από την προηγούμενη. Οι γυναίκες όμως αγαπάνε τα όνειρα. Τα όνειρα όμως τα κάνουν οι ρομαντικοί. Οι ρομαντικοί κ ερωτικοί και όχι οι αλήτες.

Οι αλήτες θα ζήσουν το τώρα χωρίς να ενδιαφέρονται για το αύριο. Θα σε παρασύρουν σε μια αιώνια εφηβία χωρίς συμβιβασμούς. Με αβεβαιότητα για το αύριο. Τι χαρακτηρίζει όμως πραγματικά έναν αλητη; Τα τατουάζ; Τα μακριά μαλλιά; Τα μούσια; Τα πολλά κυβικά του οχήματος του; Αλήτης είναι αυτό που λέει η ίδια η λέξη. Σκάρτος. Αυτός που θα σε αφήσει την επόμενη ημέρα για να ζήσει την επόμενη εμπειρία του.

Για αυτό τελικά και οι γυναίκες προτιμούν τους ιππότες. Τα «καλά» παιδιά αν και η ιδέα ενός αλήτη τους εξιτάρει. Τους προτιμούν γιατί μαζί τους θα νιώσουν την σιγουριά, την τρυφερότητα και την στοργή. Επειδή ξέρουν ότι θα πάρουν αυτό που πραγματικά ζητάνε. Την αγάπη και την στοργικότητα.

Το «καλό» παιδί θα σας φερθει στις γυναίκες σαν κυρίες. Θα τις εξυψώσει και θα τις κάνει να νιώσουν βασίλισσες. Λοιπόν, αυτόν τον άντρα ζητάνε οι γυναίκες. Έναν άντρα που θα τις κάνει “αλοιφή” και με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα τις κάνει να νιώθουν κάθε μέρα γυναίκες.


https://www.getlife.gr/antras-ippotis-i-alitis-ti-goustaroun-telika-i-gynekes/