Λαμβάνετε τα άρθρα κάνοντας Like!


Ψυχολογικός Φάρος
alkoolismos

e-Psychology Magazine

Καλά τα παιχνίδια, ο έρωτας όμως ζητάει αλήθεια και ντομπροσύνη!

Φτύσιμο και κόλλημα..μια κλασσική στρατηγική! Τακτική λένε με ποσοστά αποτελεσματικότητας αρκετά μεγάλα!

Και τρέχεις εσύ ο άμοιρος ερωτευμένος να το παίξεις σκληρό καρύδι, πονάει η καρδούλα σου μα της λες να βγάλει το σκασμό γιατί λένε πως έτσι σίγουρα θα γυρίσει πίσω!

Και έρχομαι και ερωτώ, για πόσο θα κρατήσει αυτός ο γυρισμός; Τόσο όσο;

Και ξαναρωτώ, τι να το κάνεις καλέ μου άνθρωπε τον άλλον επειδή γύρισε πίσω για λίγη κόλλα που έβαλες στον εγωισμό του;

Δεν λέω ωραίο το κυνηγητό και το ιντριγκάρισμα της φαντασίας, ωραίο το παιχνιδάκι μεταξύ δύο εραστών!

Αλλά…άλλο το ένα άλλο το άλλο!

Μαγκιά είναι να λες το σε αγαπώ, μου λείπεις, σε θέλω και να σε γουστάρουν για την αμεσότητα, την μπέσα σου και το θάρρος της αλήθειας σου στον έρωτα!

Τι και αν υποκριθείς για λίγο, τι και αν μπεις στο τρυπάκι του δήθεν αδιάφορου, τι και αν χάσεις τον ντόμπρο και ειλικρινή σου εαυτό και πετύχεις το γυρισμό, ο επερχόμενος χωρισμός πόσο μακριά θα είναι;

Για αυτό και εγώ λέω καλές οι συμβουλές και τα κείμενα περί φτυσίματος και το παιχνιδάκι του κρυφτού…σαν την αλήθεια όμως κανένα φτύσιμο, καμία κόλλα και καμία τακτική δεν σου αξίζει!

Να τους την πετάς κατευθείαν στα μούτρα την αλήθεια σου, να είσαι περήφανος για τα αισθήματα σου και να τα αφήνεις να ηχούν δυνατά στα αυτιά τους! Ότι αγαπάς, ότι ζητάς, ότι θες να το δείχνεις, να το εκφράζεις, να το διεκδικείς και άμα δεν…τότε δεν ούτε και για σένα!

Να σε γουστάρουν για αυτό που είσαι, να σε αγαπούν και να σε αναζητούν για αυτήν την μοναδική προσωπικότητα θάρρους και μπέσας και όχι για το λίγο ή πολύ σου φτύσιμο…

Να αγαπούν το είναι σου και όχι το δήθεν σου!

Και άμα δεν….σήκωσε το κεφάλι ακόμη πιο ψηλά, αγάπα τον εαυτό σου για το θάρρος του και φύγε από εκεί που δεν σε αγάπησα και δεν σε εκτίμησαν για αυτό που είσαι.!

Και άμα δεν…όλα περνάνε!

Γράφει η Μαρία Χριστοδούλου


http://www.loveletters.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BF-%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9/