Λαμβάνετε τα άρθρα κάνοντας Like!


Ψυχολογικός Φάρος

e-Psychology Magazine

ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ

Πώς να διαγράψεις τόσες σκέψεις, τόσες έντονες στιγμές; Πώς να καταφέρεις να σβήσεις αναμνήσεις που άλλαξαν τόσο πολύ την κοσμοθεωρία μας. Όπου κι αν βρίσκεσαι, όπου κι αν είμαι, οι σκέψεις θα μας φέρνουν κοντά. Γιατί είναι κάτι μοναδικό.


Τρέξε όσο μακριά θες. Άλλαξε τη ζωή σου. Όνομα, χώρα, συνήθειες. Κι εγώ το ίδιο. Να χαμογελώ περισσότερο, να ασχολούμαι με καινούρια πράγματα να γεμίζω συνέχεια το χρόνο μου με όμορφα πράγματα

Δεν χωρίζουμε.

Πρακτικά ναι, θεωρητικά όμως δεν χωρίσαμε ποτέ. Είσαι κάθε μέρα εδώ μαζί μου. Ανταποκρίνομαι κάθε φορά στο κάλεσμα σου να πρωταγωνιστώ στις σκέψεις σου. Θυμάμαι αγαπημένες σου συνήθειες, τον τόνο της φωνής, το βλέμμα, το άρωμα σου. Τα αγαπημένα σου αντικείμενα, τις φράσεις, τα πάντα που σε αφορούν. Σαν να είσαι εδώ.

Τώρα θέλω να μας δω. Εάν τα καταφέρουμε να φανούμε πιο δυνατοί από τις σκέψεις που γυροφέρνουν στο μυαλό. Το πρωί, το βράδυ. Στα όμορφα, στα δύσκολα. Κανείς δεν ξέρει πόσα νιώσαμε. Κανείς δεν χρειάζεται να μάθει ποτέ. Σε σημάδεψα... Με σημάδεψες... Είμαι ακόμα μαζί σου. Είσαι ακόμη εδώ.


http://www.dolce.com.cy/%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1/male-female/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CF%83-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B9.html