Λαμβάνετε τα άρθρα κάνοντας Like!


Ψυχολογικός Φάρος
alkoolismos

e-Psychology Magazine

Μυστικά γυναικών που πρέπει να ξέρουν όλοι οι άνδρες!

Καθώς εξερευνούμε τα συνηθισμένα σεξουαλικά προβλήματα και τις ασυνήθιστες λύσεις τους, θα ήθελα να συζητήσουμε γι' αυτά που έχω διαπιστώσει ότι είναι τα πιο συνηθισμένα και καταστροφι­κά λάθη που κάνουν οι άντρες και οι γυναίκες στις σεξουαλικές τους σχέσεις.

Συνεχίζουμε να κάνουμε αυτά τα λάθη, επειδή κανένας δε μας έμαθε τα μυστικά που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε το άλλο φύλο. Να λοιπόν ποια είναι αυτά τα μυστικά, καθώς και τα λάθη που κάνουμε όταν δεν τα ξέρουμε.

Μυστικά για τις γυναίκες
που χρειάζεται να γνωρίζουν όλοι οι άντρες


Πρώτο μυστικό:
Στις γυναίκες αρέσει πάρα πολύ να τις ξελογιάζουν και να τις σαγηνεύουν.

Το λάθος:
Οι άντρες που έχουν μια "σοβαρή" σχέση, πολύ σπάνια ξελο­γιάζουν τις συντρόφους τους.
Στις γυναίκες αρέσει πολύ να τις φλερτάρουν, γιατί αυτό τις κάνει να νιώθουν επιθυμητές. Όταν μια γυναίκα νιώθει επιθυμητή, αυτό τη διεγείρει. Την κάνει να νιώθει όμορφη και ποθητή. Και όσο πιο όμορφη και ποθητή νιώθει, τόσο περισσότερο διεγείρεται από έ­ναν άντρα.

Το να σαγηνεύεις μια γυναίκα δε σημαίνει να κάνεις σκληρή προσπάθεια. Σημαίνει ότι δεν τη θεωρείς δεδομένη. Σημαίνει να ξε­κινάς να της κάνεις έρωτα πολλές ώρες, ακόμα και μια ολόκληρη μέρα πριν από τη στιγμή που έχεις προγραμματίσει να κάνετε έρω­τα, στέλνοντάς της ραβασάκια, ρίχνοντας υπονοούμενα, κάνοντάς της "πονηρές" προτάσεις. Όσο περισσότερη ώρα βράζει η σούπα, τόσο πιο νόστιμη γίνεται!
Το να σαγηνεύεις μια γυναίκα δε σημαίνει να μπαίνεις στην κρεβατοκάμαρα γυμνός, να πέφτεις στο κρεβάτι δίπλα της και να πιάνεις αμέσως "δουλειά" φιλώντας και χάίδεύοντάς την.

Οι γυναίκες, όταν τα λένε μεταξύ τους, μιλάνε συχνά για τους άντρες της ζωής τους και, πίστεψέ με, θυμούνται με νοσταλγία τους παλιούς τους εραστές, που ήξεραν πώς να τις ξελογιάζουν. Αν τις άκουγες, θα ήταν σαν να άνοιγε για σένα μια μαγική πόρτα!

Δεύτερο μυστικό:
Οι γυναίκες διεγείρονται πρώτα μέσα στο νου τους.

Το λάθος:
Οι άντρες δε μιλάνε πολύ όταν κάνουν έρωτα.
Οι γυναίκες, από τον τρόπο που ανατράφηκαν, έχουν αναπτύ­ξει μεγαλύτερη ευχέρεια στο λόγο απ' όσο οι άντρες. Τα κορίτσια ενθαρρύνονται από το περιβάλλον τους να διαβάζουν και να είναι κοινωνικά (δηλαδή να μιλάνε), ενώ τα αγόρια ενθαρρύνονται να γυμνάζουν το σώμα τους και να είναι προσανατολισμένα στη δου­λειά που πρέπει να γίνει.

Οι γυναίκες έχουν μάθει να νιώθουν με το νου τους, να διεγεί- ρονται από σκέψεις, εικόνες και υπαινιγμούς. Αντίθετα, οι άντρες διεγείρονται περισσότερο βλέποντας και αγγίζοντας. Αυτό σημαί­νει ότι την ώρα του έρωτα γενικά αρέσει στις γυναίκες να τους μι­λάς. Να τους λες πώς νιώθεις εσύ, ο άντρας. Να τους λες πώς τις βλέπεις, τι θέλεις να τους κάνεις, πώς νιώθεις γι' αυτές.

Αυτό τις ε­ρεθίζει. Αν το δοκιμάσεις, είναι πιθανό να ερεθίσει κι εσένα. Οι ά­ντρες έχουν την τάση να είναι περισσότερο σιωπηλοί, πιο εσωστρε- φείς όταν κάνουν έρωτα. Δοκίμασε να εκφράσεις τα συναισθήματά σου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τον έρωτα, και το αποτέ­λεσμα θα σε ξετρελάνει!

Τρίτο μυστικό:
Στις γυναίκες δεν αρέσει η βιασύνη την ώρα του έρωτα.

Το λάθος:
Οι άντρες "τσεκάρουν" μια γυναίκα, για να διαπιστώσουν αν είναι "έτοιμη".
Όλοι οι ειδικοί στο θέμα του σεξ συμφωνούν ότι στις γυναίκες χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να διεγερθούν απόλυτα. Όμως οι άντρες είναι πολύ ανυπόμονοι! Και οι γυναίκες το καταλαβαί­νουν όταν οι άντρες προσπαθούν να τις "τσεκάρουν" για να δουν αν είναι "έτοιμες" για να μπουν μέσα τους. Πώς το καταλαβαίνει αυτό μια γυναίκα;

Επειδή μερικές φορές ο άντρας βάζει τα δάχτυλά του μέσα στον κόλπο της για να δει αν είναι υγρή. Αν οι συνθήκες δεν του φανούν ικανοποιητικές, απομακρύνει τα δάχτυλά του και αρχί­ζει να προσπαθεί έντονα να την ερεθίσει, με την ελπίδα να την κά­νει να υγρανθεί περισσότερο.