Λαμβάνετε τα άρθρα κάνοντας Like!


Ψυχολογικός Φάρος
alkoolismos

e-Psychology Magazine

Ένα σεξ μαζί του και τέλος

Κοίταξε να δεις, μερικές φορές ένα σεξ όχι μόνο φτάνει, αλλά και περισσεύει! Και αυτές τις φορές πρέπει να τις έχεις ξεκάθαρα στο μυαλό σου γιατί αλλιώς θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις πάλι κακομοίρα μου!

Περίπτωση 1η: Δεν σου αρέσει όπως φιλάει!

Μην υποτιμάς καθόλου το πόσο ενδεικτικός μπορεί να είναι για το σεξ που κάνει ένας άνθρωπος και για τη χημεία που έχεις εσύ μαζί του ο τρόπος που σε φιλάει! Έχε το νου σου! Οι περιπτώσεις «αποτυχημένου» φιλιού που οδήγησαν σε «επιτυχημένο» σεξ είναι από ελάχιστές έως και καμία!

Περίπτωση 2η: Δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τους χρόνους του!

Είτε πρόκειται για την πολύ δυσάρεστη εκδοχή του «σκουπίστε, ψεκάστε, τελειώσατε» είτε για την εξίσου κακορίζικη εκδοχή του «τέλειωνε επιτέλους να πάμε σπίτια μας», τα πράγματα είναι χάλια! Αν οι χρόνοι που έχει σαν εραστής είναι στην επιτάχυνση ή στην καθυστέρηση, μια φορά μαζί του στο κρεβάτι είναι υπεραρκετή!

Περίπτωση 3η: Είναι cleanfreak.

Είναι ίσως από τα πιο ξενερωτικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν μετά το σεξ, ειδικά όταν αυτή τη σχεδόν ψυχαναγκαστική συμπεριφορά την έχει άντρας! Ποια; Αν η πρώτη του σκέψη αμέσως μετά το σεξ δεν είναι το να σε πάρει αγκαλιά, να κάνει ένα τσιγάρο, να φάει ή έστω και να κοιμηθεί σαν το γουρούνι βρε αδερφέ, αλλά (!) είναι το να τρέξει στο μπάνιο να πλυθεί, μάλλον όχι απλώς δεν βρήκες τον εραστή των ονείρων σου, αλλά ούτε καν ένα fuck buddy της προκοπής!

Περίπτωση 4η: Δεν έχει καλούς τρόπους στο σεξ!

Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους η καλή ανατροφή παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στο σεξ! Ένας άντρας που δεν φροντίζει και εσένα αλλά κοιτάει μόνο την πάρτη του, που σε πιέζει να κάνεις πράγματα, αλλά εκείνος δεν σου κάνει τα χατίρια είναι σεξο-ανάγωγος! Τι να τον κάνεις;

Μία φορά και πολύ του είναι! Μην είσαι κορόιδο!